GR Ελληνικα

Το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών ανακοινώνει την διοργάνωση Φόρουμ Αφήγησης που θα πραγματοποιηθεί στην Κέα στο πλαίσιο της 16ης Γιορτής Παραμυθιών στις 22,23 και 24 Ιουλίου 2018.
Στο Φόρουμ μπορούν να συμμετάσχουν, αφηγητές στο ξεκίνημα της πορείας τους ή και εκπαιδευόμενοι αφηγητές.

Στόχος του Φόρουμ είναι να συναντηθούν αφηγητές από διαφορετικές χώρες με σκοπό να αφηγηθούν, να αναπτύξουν γόνιμο διάλογο γύρω από την αφήγηση και τις εφαρμογές της, να ανταλλάξουν απόψεις για την τέχνη τους, να έρθουν σε επαφή με διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους και να μοιραστούν την αγάπη τους για την αφήγηση.
Το κόστος συμμετοχής στο φόρουμ είναι 25 € κατ΄ άτομο και περιλαμβάνει το υλικό του φόρουμ. Τα ταξιδιωτικά έξοδα, τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακινήσεων καλύπτονται από τους συμμετέχοντες.
Επίσημη γλώσσα του Φορουμ είναι η Αγγλική. Για όποιους έχουν δυσκολία στα αγγλικά θα δοθεί η δυνατότητα, όπου αυτό είναι εφικτό, να συμμετέχουν σε στις ομάδες στην Ελληνική γλώσσα και να αφηγηθούν στα Ελληνικά.

Στους συμμετέχοντες αφηγητές θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις Συχνές Ερωτήσεις για να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης ΕΔΩ

Θέματα που θα συζητηθούν 

Πρόγραμμα

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 25η Απριλίου 2018 στην φόρμα που θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι ΕΔΩ



Περισσότερες πληροφορίες - Ερωτήσεις: storytellingforum@gmail.com